Kosovari bën tatuazh premtimin e fillimit të pandemisë

Kosova
Kosovari bën tatuazh premtimin e fillimit të pandemisë

“Edhe dy javë”, qytetari bën tatuazh premtimin e fillimit të pandemisë.

Një qytetar e ka bërë tatuazh premtimin e njohur që ishte bërë në fillim të pandemisë.

Shpesh gjatë fillimit të pandemisë, ishte dëgjuar premtimi i njohur pas dy javëve mund të përfundojë masa e izolimit dhe t’i kthehemi realitetit.

E një qytetar ka vendosur që këtë ta bëjë tatuazh në dorën e tij.
Ndërkohë në emision ishte i ftuar edhe Lul Raka, i cili pohoi se kishte pasur premtime të tilla në fillim, por tani më dihet se kjo nuk qëndron.

“Në normalitet kthehemi vetëm pas zbulimit të vaksinës”, tha ai.

FIRMA JUAJ +383 45563059

Gjysma e qytetarëve do të mund të tërheqin nga Trusti mesatarisht vetëm 31 euro

Opoja.net

Veliu raporton para deputetëve për hyrjen e ushtrisë serbe në Karaçevë

Opoja.net

Vetëm dy anëtarë të Qeverisë shkojnë në Kuvend në seancën për arsimin

Opoja.net

Gjysma e qytetarëve do të marrin vetëm 31 euro nga Trusti, nëse kalon ligji

Opoja.net

Inatet politike lënë bizneset pa përkrahje financiare

Opoja.net

Grupi ‘Radari’ në Viber me mbi 15 mijë anëtarë, tregohet edhe vendndodhja e policisë në orë policore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net