Opoja.net

Kosovari gjeni prodhon rrymë nga limoni (Video)

Kuriozitete
Kosovari gjeni prodhon rrymë nga limoni (Video)

Në këtë video mund të shihni se si ky kosovar prodhon rrymë nga limoni.

Fillimisht ai merr një limon, 10 gozhda, 2 fije alumini 5 centimetra, disa fije teli dhe një dritë led.

Në këtë video mund të shihni se si e bën lidhjen mes limonit, telit dhe prodhohet elektriciteti.

https://www.youtube.com/watch?v=nSmvyumj3CY

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net

80% e makinave në të gjithë botën janë njëra nga këto katër ngjyra

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net