Opoja.net

Kosovari merr patentëshoferin ndërkombëtar me gabime të lëshuara nga MPB-ja

Kosova
Kosovari merr patentëshoferin ndërkombëtar me gabime të lëshuara nga MPB-ja

Një qytetetar i cili ka aplikuar për të marrë patentëshoferin ndërkombëtar nga MPB-ja, është pajisur me patentëshofer me gabime.

Fillimin e lëshimit të patentëshoferëve ndërkombëtarë nga Ministria e Punëve të Brendshme të Kosovës e ka shfrytëzuar edhe një lexues, por i njëjti ka dërguar dëshmi sesi i janë ndërruar kategoritë e patentëshoferit.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

“C1E është ngatërruar me D1E. Pastaj, B1 është për motor më të madh ndërsa këtu e kanë përfshi për furgon”, tha ai.

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Opoja.net

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net