Opoja.net

Krenar Vehebiu në dasem me Korab Shaqirin (Foto)

Kultura Opoja

 

Në një postimin ne facebook shihet Krenari nga Bresana me një kengetar mjaftë të njohur në Kosovë. Krenari që tash me ka përfunduar dhe vazhdon studimet në shkollen e muzikë ai po merr pjes edhe në shumë aktivitete dasmore.

Në një dasem ne Kerçovë ai ishte pjesmarres bashkë me Korabin të cilin është një nder keoregarafet me te mirë ne Kosovë.

© Opoja.Net

Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Fari Kolloni

Covid-19 në Dragash, sot dy të infektuar

Fari Kolloni

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net