Opoja.net

Kryetari aktual i Komunës së Dragashit, Salim Jonuzi

Opoja Personazhe

Salim Jenuzi
Partia demokratike e kosovës
Data e lindjes: 21.03.1955
Edukimi:
Shkolla e fillore në Bresan
Shkolla e mesme në Dragash
Fakulteti i bujqësis në Univerzitetin
e Prishtinës.
Kariera politike:
Kryetar i degës së PFK-së në
Dragash ushtar i UÇK-së antar i
PDK-së që nga formimi, tani
kryetar i degës së PDK-së në
Dragash.
Kariera e punës:
Profesor në gjimnaz, udhëheqës në
NBQ Sharrprodhim ka ushtruar detyren si udheheqës i sherbimit të ekonomis dhe bujqësis në kuvendin komunal.
Kontakti:
Tel:029-281-543
e-mail:
salim.jenuzi@rks-gov.net
salimjenuzi@hotmail.com

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net