Opoja.net

Kultivimi i vlerave tradicionale të kulturës së Sharrit (Video)

Kultura Opoja
Kultivimi i vlerave tradicionale të kulturës së Sharrit (Video)

Gjatë ditës së sotme, në sallën e shtëpisë së Kulturës në fshatin Bellobrad u mbajt një koncert me motën: Kultivimi i vlerave tradicionale të kulturës së Sharrit”.

Ky organizim u organizua nga Shoqata kulturore “Ymer Prizreni” – Dragash

Pjesmarrës ishin këngëtar të njohur: Rijad Lecaj. Mirhat Lecaj, Masar Sinani, Nexhat Qusaj, Nail Mushka, Hasan Mushka, Murat Mushka, Luan Krasniqi, etj.

Organizator i këtij manifestimi, Bedri Halimi, u falënderua nga të pranishmit i cili pas shumë kohësh në Bellobrad solli këngët tradicionale opojane, të cilat mbetën të paharruara nga publiku Opojar.

Kultivimi i vlerave tradicionale të kulturës së Sharrit

Ky program është përcjellur nga një numer i madhë i qytetarëve të Opojës së Dragashit, shkruan Opoja.net.

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net