Opoja.net

Kuptimi i simboleve mbrapa në iPhone

Teknologji
Kuptimi i simboleve mbrapa në iPhone

Këto kode nuk janë vetëm numra, ashtu siç duken. Ato janë numra identifikues të qeverisë.

Kjo është mënyra se si Kanadaja dhe Amerika destinojnë produkte specifike për treg.

Aty përfshihen kode të kompanisë, kodi që i referohet produktit, përfshirë edhe IMEI – kodin të cilin e ka vetëm telefoni juaj.

Kodi FC që gjendet mbrapa iPhone tuaj, është vula e aprovimit nga Komisioni Federal i Telekomunikacionit. Shporta mbrapa tregon se kjo pajisje nuk mund të hidhet nëpër kontejner të zakonshëm të mbeturinave.

Kurse pjesa tjetër e simboleve lidhet me Bashkimin Evropian, që ka të bëjë me shitjen në këtë zonë dhe standardet e sigurisë.

Loading...

Mos i humb

Facebook dhuron maska mbrojtëse kundër koronavirusit

Opoja.net

Zgjerohet App Store – Apple e inkuadron edhe Kosovën

Opoja.net

Coronavirusi: A duhet ta pastrojmë telefonin shpesh?

Opoja.net

Superkompjuteri që identifikon kimikatet në përhapjen e koronavirusit

Opoja.net

Gati një aplikacion për koronavirusin, kjo është mënyra si do të funksionojë

Opoja.net

Bill Gates paralajmëroi për një pandemi për vite me rradhë: “Ne nuk jemi gati”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net