Opoja.net

Kur do të merret vendimi për hapjen e konvikteve?

Kosova
Kur do të merret vendimi për hapjen e konvikteve?

Ende nuk është bërë hapja e konvikteve të studentëve.

Konviktet janë gati për studentët ani pse ende nuk ka vendim për hapjen e tyre.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Kjo pamje nuk ishte e ngjajshme në të njejtën periudhë para 1 viti

Në konvikte tashmë do duhej të zinin vend studentët e drejtimeve të ndryshme.

Por ato po qëndrojnë të zbrazëta, njejtë si hapsira përreth.

Deri më tani nuk është nxjerrë asnjë vendim se kur do të hapen ato ani pse studentët që nga e mërkura do të mbajnë mësim të kombinuar.

Nga menaxhmenti thonë se janë bërë përgatitjet e duhura për pranimin e studentëve të rinjë.

Sipas Behes, vendimi për hapjen apo mos hapjen e konvikteve për studenët varet nga rekomandimet e IKSHPK-së.

Është kryetari i parlametit studentor që e quan të nevojshme dhe urgjente hapjen e konvikteve për studentët.

E për shkak të situatës së krijuar me pandeminë ai thotë se edhe përzgjedhja do të bëhët më ndryshe dhe numri i studentëve do të jetë më i kufizuar.

Përgjatë muajve të pandemisë konviktet ishin shndërruar në karantinë dhe aty dërgoheshin të gjithë personat që vinin nga jashtë.

Vazhdojnë gërmimet në varrezën masive të Kizhevakut

Opoja.net

Shpresa e bizneseve te Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Opoja.net

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net