Opoja.net

Kusari-Lila tregon pse partia e saj është kundër tërheqjes së 10 përqindëshit nga Trusti.

Kosova
Kusari-Lila tregon pse partia e saj është kundër tërheqjes së 10 përqindëshit nga Trusti.

Deputetja e Vetëvendosjes në Kuvendin e Kosovës, Mimoza Kusari Lila, ka treguar se pse partia e saj është kundër tërheqjes së 10 përqindëshit të parave të Trustit.

Ajo kritikoi qeverinë aktuale, duke thënë se kjo ide nuk do të ketë ndikim në afatin afatmesëm dhe afatgjatë dhe se nuk do të bëjë zgjidhjen të cilën kjo qeveri po e proklamon.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

“Kjo Qeveri, në situatë krize sikur askund në botë, ka vendosur që qytetarëve t’u ofrojë mundësinë që me mjetet e veta të dalin nga kriza. Në aspektin parimor kjo është e gabuar dhe në aspektin qeverisës është e papërgjegjshme”, tha Kusari-Lila.

“Ne aspektin afatmesëm dhe afatgjatë ekonomik nuk do të ketë ndikim, në të kundërtën do të rrezikojë një sistem i cili është i dizajnuar që t’u shërbejë qytetarëve të moshës mbi 65 vjeçare dhe nuk do të bëjë zgjidhjen të cilën kjo qeveri po e proklamon. Vet Pakon e Rimëkëmbjes e shohim si joserioze dhe shumë të mangët”, shpjegon ajo.

“Vërejmë se kërkesat e qytetarëve janë të larta, po ashtu edhe pritjet janë shumë të larta edhe nga komuniteti i biznesit, por fatkeqësisht jemi te bindur se edhe në rast se ligji do të kalojë, efekti nuk do të jete ai i pritshmi”, deklaroi Kusari-Lila.

Trusti tregon mënyrën dhe kushtet e aplikimit për 10 për qindëshin

Opoja.net

Rrëfimi i ish ushtares së UÇK-së nga Lezi i Prizrenit, Gjylsere Berisha

Opoja.net

Ministria e Financave ekzekuton pagesa masive për rimëkëmbjen ekonomike

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net