Opoja.net

Kush kishte parë më parë kuaj kaq të vegjël?!

Kuriozitete
Kush kishte parë më parë kuaj kaq të vegjël?!

Kuajt janë të njohur si kafshë kokëfortë dhe krenar, që nuk tregohen miqësore me të gjithë njerëzit. Tashmë duket se prania e kuajve të vegjël ka thyer ccdo paragjykim në lidhje me paragjykimet që ne mund të kemi pasur rreth kuajve kokëfortë.

Këta lloj kuajsh rriten vetëm deri në 100 cm, dhe janë kuaj mjaftë të dëgjueshëm dhe shërbyes. Edhe pse ato mund të jenë shumë miqësorë, këto kafshë dinë shumë mirë tu kthehen gjeneve të tyre të kokëfortësisë që i karakterizojnë.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Njerëzit që zotërojnë një kafshë të tillë nuk duhet të harrojnë se kuajt ‘e vegjël’ i duan fëmijët dhe mund të jenë miqtë më të mirë për ta kur trajtohen me qëllim. Ato janë veçanërisht të bukur kur janë në muajt e parë të jetës së tyre.

Përmes galerisë së fotove ju do të shikoni disa foto të këtyre kuajve.

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net