Opoja.net

Ky është plani për zhvillimin e bujqësisë në qeverinë Kurti (Dokument)

Ky është plani për zhvillimin e bujqësisë në qeverinë Kurti (Dokument)

Në qeverinë Kurti, ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të udhëhiqet nga Besian Mustafa nga radhët e LDK-së, raporton Front Online.

Partnerët e koalicionit LVV-LDK në programin qeverisës kanë paraparë që të riorganizohet skema e ndarjes së subvencioneve për bujqit dhe fermerët.

Gjatë qeverisjes do të themelohet Fondi për Sigurimin Bujqësor dhe do të investohet në sistemin e ujitjes për tokat bujqësore.

Më poshtë mund ta lexoni programin e plotë për bujqësi./Front Online/

Për të gjithë ata që mbajnë qen, Ministria e Bujqësisë ka një njoftim të rëndësishëm

Opoja.net

Turizmi malor në kohë pandemie

Opoja.net

Rreziku nga fatkeqësitë natyrore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net