Opoja.net
Meka Mish

Policia në Prizren, kontrollon nxënësit gjatë udhëtimit me autobusë

Policia Rajonale në Prizren gjatë ditës së sotme ka realizuar një urdhër kontroll të nxënësve nëpër autobus, në disa lokacione në hyrje të qytetit të Prizrenit, me qëllim të parandalimit të dukurive negative.

Ky plan operativ ka për qëllim ofrimin e sigurisë për nxënësit e të gjitha niveleve, me qëllim të parandalimit të dukurive negative, thonë për TV Prizreni zyrtarë të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren.

Policia do të vazhdojë bashkëpunim të ngushtë me autoritete edukativo-arsimore, si në nivel të drejtorive komunale të arsimit ashtu edhe të drejtorive të shkollave.tvprizreni.info

Mos i humb

Kolona deri në 250 metra në hyrje të Merdares, pritjet deri në 20 minuta

Opoja.net

Anëtari i bordit: Qeveria dhe MASHT-i, nuk mundë ta fajësojnë KShC-në për mos akreditimin e universiteteve

Opoja.net

Universiteti i Prizrenit bën thirrje që studentët të mos shqetësohen

Opoja.net

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Opoja.net

Mbyllet Universiteti i Prizrenit

Opoja.net

Lituania pro heqjes së vizave për Kosovën, Finlanda e rezervuar

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net