Opoja.net

Lamtumirë video-kaseta! Mbyllet kompania e vetme që i prodhonte

Teknologji
Lamtumirë video-kaseta! Mbyllet kompania e vetme që i prodhonte

Lamtumirë përgjithmonë video-kasetave. 

Prej vitesh kjo aparaturë e hershme e viteve ’80 dhe ’90 në të cilën shikoheshin filma dhe regjistroheshin programe televizive, po shkonte drejt zhdukjes, por tashmë vjen konfirmimi zyrtar se ato nuk do të ekzistojnë më.

Kjo pasi është mbyllur kompania e fundit japoneze që i prodhonte.

Bëhet fjalë për Nikkei, shoqëria e cila ka vendosur të mos prodhojë më video-kaseta, pasi nuk ka më kërkesa dhe çdo ditë e më shumë vështirësohej gjetja e përbërësve të nevojshëm për pajisjen.

Në një katër persona shprehet se ata do të “humbin gjithçka” nëse humbin telefonin

Opoja.net

BMW kundër Audi në borë, shikoni cila fiton

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net