Opoja.net

Live: KF Deqani – KF Opoja 3:2

Opoja Sport
Live: KF Deqani – KF Opoja 3:2

Në xhiron e tetë të Ligës së Dytë të Kosovës, Grupi A, zhvillohet ndeshja në mes të KF “Deqani” – KF “Opoja”, futbollistët nga Opoja kanë udhetuar për në Deqan.


Përfundon ndeshja Deçani-Opoja 3-2. Deçani shënon golin e fitores në minutën 94! Për Opojën shënuan Ditëlind Reshiti dhe Dritan Sinani.


Sapo follon pjesa e dyte K.F.Deqani – K.F. Opoja (2-2) Golashenues Dritan Sinani


K.F.Deqani – K.F. Opoja (2 – 1) Minuta 35


KF Deçani-KF Opoja 1-1. Barazon Deçani në minutën e 24!


Ne minuten e nente (9′) udheheq K.F. Opoja, Golashenues Ditlind Reahiti


Formacioni për KF Opoja: Zekri Alija; Senat Maliqi; Eshref Kryeziu; Dritan Sinani; Ylli Qafleshi; Behar Rifaj; Nedim Zaimi; Elbasan Bahtijari; Ard Kalanderi; Sabrit Saiti; Nadir Flugaj.


© Opoja.net 2013 – 2015. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Ky shkrim ndalohet rreptësisht marrja dhe shperndarja në media dhe portale, pa autorizimin me shkrim nga Agjencia Informative dhe Edukative “Opoja.net”

Kontakt: info@opoja.net; Tel: 045/ 622-653

Mblidhet Shtabi Emergjent në Dragash, shqyrton situatën me Covid-19

Fari Kolloni

Kështu nuk e keni parë kurrë Leo Messin, po vuan në Barcelonë

Kushtrim Guraj

Konkursi për mësimdhënës në Dragash: Këta janë kandidatët që kanë hyrë në listën e ngushtë

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net