Opoja.net

Live: KF Opoja – KF Iliria 3:0

Opoja Sport
Live: KF Opoja – KF Iliria 3:0

Në xhiron e nëntë zhvillohet ndeshja KF Opoja – KF Iliria, ndeshja e fundit e sezonit vjeshtor, e cila ishte anuluar javën që shkojë, ndeshja po zhvillohet në stadiumin e qytetit në Dragash.


Perfundon ndeshja K.F. OPOJA – K.F. ILIRIA 3:0

Dy gola i ka shenuar kapiteni Ditelind Reshiti dhe nje Nedim Zaimi.


Gjithëçka gati ndeshja po fillon. Forca OPOJA !


Formacioni për KF Opojën: 1 Zekri Alija; 2 Senat Maliqi; 3 Eshref Kryeziu; 4 Driton Sinani; 5 Pajtim Shala; 6 Behar Rifaj; 7 Nedim Zaimi; 8 Nadir Flugaj; 9 Ditëlind Reshiti; 10 Elbasan Bahtijari; 11 Ard Kalanderi


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Neymar kthehet me gol te PSG

Kushtrim Guraj

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash zgjat edhe për pesë ditë konkursin për bursa

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net