Opoja.net

Llamba e fuqishme që mund të shfrytëzohet edhe për pjekjen e ushqimit

Teknologji

Flashtorch është një llambë shumë e fuqishme, që ka mundësi të ndez edhe zjarr.

Intensiteti lartë i dritës që e lëshon, i mundëson kësaj pajisjeje që prej një llambe të zakonshme, të kthehet në atë që duket sikur flakë hedhës, transmeton Telegrafi.

Në të është integruan një opsion i sigurisë, që i mundëson ta ndalojë ndezjen e padëshiruar, që të mos shkaktohet ndonjë aksident.

Kjo llamba që vjen edhe në madhësi të ndryshme, mund të shfrytëzohet edhe për pjekje të ushqimit, duke e bërë shumë praktik për udhëtimet në ambient të hapur.

Mund të shfrytëzohet edhe në veprimtari të ndryshme, prej atyre që iu nevojitet drita, si dhe kanë nevojë që të ndezin zjarre të ndryshme. /Telegrafi/

Mos i humb

Sistemi i tri kamerave të iPhone 11 mund të realizojnë fotografi me pamje shumë të gjerë

Kushtrim Guraj

Google sjell numërimin e fjalëve në Google Docs

Opoja.net

Lllogaritë private në Instagram mund të mos jenë aq të sigurta

Opoja.net

Disqet parashikohet të tejkalojnë shitjet e CD-ve, për herë të parë që nga viti 1986

Opoja.net

Apple do ta prezantojë iPhone 11, drejtpërdrejt në YouTube

Opoja.net

Facebook pranon se ka qenë duke dëgjuar zërin tuaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net