Opoja.net

Luftë shqiponjash (Foto)

Kuriozitete
Luftë shqiponjash (Foto)

Fotografi Roie Galitz ka arritur të realizoi foto fantastike me skena të egra nga përleshjet e shqiponjave mes njëra tjetrës në Serengeti, Tanzani.

Një numër i madh shqiponjash, rreth 30 shpendë, kanë sulmuar njëra-tjetrën për të arritur të merrnin një kafshë të ngordhur, transmeton TCh shkrimin e medieve të jashtme.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Në këto zona, sigurimi i ushqimit është mjaft i vështirë dhe raste të tilla janë të rralla, duhen shfrytëzuar nga këto shpendë grabitqare.

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net