Opoja.net

Mbështillni këmbët me folie alumini dhe pritni një orë! Këto do të jenë rezultatet

Shëndeti
Mbështillni këmbët me folie alumini dhe pritni një orë! Këto do të jenë rezultatet

Folia e aluminit është ndër gjërat më të zakonshme që gjenden në shtëpitë tona

Besohet se foliet e aluminit kryesisht përdoren vetëm në kuzhinë, por shumica e njerëzve nuk e dinë se mund të bëjnë edhe diçka tjetër me të.

Folia e aluminit është sikur letër me peshë të rëndë që e mirëmban temperaturën e ushqimit, p.sh.: nëse e mbështjellim një sandviç të nxehtë, ai do ta ruajë nxehtësinë për një periudhë të gjatë kohore.

Sidoqoftë, shumë pak njerëz e dinë se folia e aluminit mund të përdoret edhe në trupin e njeriut, pasi që mund t’ju ndihmojë me shëndetin e përgjithshëm.

Kryesisht, folia e aluminit përdoret për lehtësimin e gripeve dhe djegieve.

Për ta lehtësuar gripin, mbështillni këmbët me folie alumini dhe lërini ashtu për një orë. Pasi që folia ka veti antipezmatuese, ajo mund t’ju ndihmojë t’i lehtësoni disa nga simptomat.

Pastaj lini këmbët të ajrosen për dy orë dhe përsëriteni procesin.

Rezultatet do t’i vëreni shumë shpejt. 

Loading...

Mos i humb

Irani raporton numrin rekord të rasteve të reja me Covid-19

Opoja.net

Asnjë shenjë e distancës fizike pas lehtësimit të masave

Opoja.net

Rreth 10 mijë të vdekur nga Covid-19 në Meksikë

Opoja.net

QKUK: 1798 lindje për tre muaj

Opoja.net

Stomatologët i kthehen punës me masa shtesë mbrojtëse

Opoja.net

Arsye përse duhet të konsumoni më shumë fruta deti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net