Mehmeti e Mazreku diskutojnë për uljen e numrit të automjeteve të paregjistruara

Kosova
Mehmeti e Mazreku diskutojnë për uljen e numrit të automjeteve të paregjistruara

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti ka pritur sot në takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku si dhe Shefin e Zyrës Ligjore të Shoqatës Venhar Hana.

Në takim është diskutuar lidhur me iniciativat për uljen e numrit të mjeteve motorike të paregjistruara/të pasiguara si dhe ndryshimet legjislative të cilat mundësojnë zhvillimin e industrisë së sigurimeve në Kosovë me qëllim të ofrimit të produkteve sa më të mira të sigurimit për policëmbajtësit. / Front Online

Cili ishte reagimi i Presidentit Thaҫi për aksionin e Njësisë Speciale të Kosovës në Karaçevë?

Opoja.net

Ministri i Brendshëm disa orë para aksionit në Karaçevë: Kurti e pengoi aksionin në Karaçevë

Opoja.net

10 përqindëshi nga Trusti kur mund të tërhiqet?

Opoja.net

Vjen reagimi nga komuna e Kamenicës pas ndërhyrjes së Njësisë Speciale në Karaçevë

Opoja.net

Njësitë Speciale të Kosovës futen në Karaçevë

Opoja.net

950 zyrtarëve do t’u hetohet pasuria, Presidenti Thaçi në mesin e tyre

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net