Opoja.net

Mësohet se sa gjoba i ka shqiptuar policia që nga fillimi i pandemisë

Kosova
Mësohet se sa gjoba i ka shqiptuar policia që nga fillimi i pandemisë

Tashmë është mësuar se sa gjoba i ka shqiptuar policia që nga fillimi i pandemisë.

Policia e Kosovës ka shqiptuar 107851 gjoba që nga fillimi i pandemisë COVID-19.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka thënë se janë dy faza të gjobave.

“I kemi dy faza të gjobave. Në fillim kanë qenë format për kundërvajtje të cilat s’kanë qenë gjoba që ne i kemi dërguar tek inspektorët sanitarë që janë kyçur në menaxhimin e pandemisë në mënyrë që ata t’i shndërrojnë në gjoba pasi s’e kemi pasur ligjin anti-covid dhe numri i tyre ka qenë 73226. Ndërsa prej se ka filluar që të hyjë në fuqi ligji anti-covid i kemi shënuar 34625 gjoba, pa e përfshirë ditën e sotme”, ka thënë Qalaj në ktv.

Tutje ai ka thënë se në pikun e COVID-19 reagimi i qytetarëve ka ndihmuar shumë që të ulet numri i të prekurve me këtë virus, derisa ka theksuar se qytetarët në këtë fazë kanë qenë të disiplinuar.

“Që nga fillimi i pandemisë ne jemi detyruar ta angazhojmë gati tërë stafin policor për të parandaluar virusin dhe natyrisht ky angazhim ka bërë që disa punë t’i lëmë anash që të përkujdesemi për shëndetin e qytetarëve”, ka thënë ai.

OKB-ja kërkon 35 miliardë dollarë për mbështetje financiare për vitin 2021

Kushtrim Guraj

Mblidhet Komisioni për Buxhet, tentimi i radhës për miratimin e Projektligjit për Rimëkëmbje

Opoja.net

Mbi 13 mijë raste aktive me koronavirus, paralajmërohen masa para festave të fundvitit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net