Opoja.net

Mësoni ti shikoni se kush nuk ju ka pranuar në Facebook ?

Teknologji
Mësoni ti shikoni se kush nuk ju ka pranuar në Facebook ?

Të gjitha kërkesat që ua keni dërguar njerëzve për të bërë shok në Facebook dhe nuk ju kanë pranuar por injoruar, tani duket se është një mënyrë për t’i parë, transmeton koha.net.

Facebook ka bërë një mënyrë për të treguar të gjitha kërkesat për t’u shoqëruar të cilat nuk janë pranuar në një listë për përdoruesit e tij.

Së pari duhet të kyçeni në llogarinë tuaj në Facebook dhe të klikoni në ikonën “shokët” (“friends”).

Pastaj klikoni në butonin “Shikoni të gjithë” (“See All”) në fund të listës


Dhe në fund klikoni “Shikoni të gjitha kërkesat e dërguara” (“View Sent Requests”)

Pastaj do ti shihni të gjitha kërkesat që i keni dërguar njerëzve për tu bërë shokë në Facebook, e që nga ata janë injoruar.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net