Opoja.net

Messenger dhe Instagram së shpejti do të bashkohen

Teknologji
Messenger dhe Instagram së shpejti do të bashkohen

Së shpejti do të bashkohen bisedat e Messenger dhe Facebook.

Një azhurnim i ri i Facebook Messenger është duke e vendosur në një hap tjetër shumë afër bashkimit me bisedat e Instagram.

Messenger ka marr një pamje shumë ngjyrëshe dhe disa ndryshime të reja. Facebook e ka testuar bashkimin e bisedave me Instagram dhe Messenger këtë vit.

Logoja e re me ngjyrë rozë dhe vjollce e bënë që Messenger të duket shumë si Instagram. Qëllimi përfundimtarë i gjithë këtij azhurnimi është që të bashkohen bisedat e dy aplikacioneve, asaj të Facebook Messenger dhe Instagram.

Volkswagen Golf gjenerata e tetë, një dëshirë e plotësuar

Merlinda Guraj

Samsung prezanton Galaxy S21 me një dizajn të ri

Merlinda Guraj

Çfarë është aplikacioni i ri për të cilin njerëzit po e lënë WhatsApp

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net