Opoja.net

Ministri i Arsimit viziton vendin ku xhirohet procesi mësimor

Kosova
Ministri i Arsimit viziton vendin ku xhirohet procesi mësimor

Likaj viziton vendin ku xhirohet procesi mësimor.

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, ka vizituar sot Fakultetin e Edukimit – konkretisht vendin ku xhirohet procesi mësimor për periudhën e pandemisë.

“Bashkë me dekanin e këtij Fakulteti, Blerim Saqipi, pamë nga afër punën dhe përkushtimin e të gjithë akterëve të përfshirë në këtë process”.

“Njësitë mësimore tashmë po transmetohen në kanalin e televizionit publik RTK4 dhe janë në dispozicion të nxënësve dhe mësimdhënësve, në rastet kur shkollat janë të detyruara të punojnë sipas skenarit B dhe C për shkak të situatës pandemike”, është shprehur Likaj, transmeton Klan Kosova.

“Falënderoj mësimdhënësit, redaktorët, koordinatorët dhe të gjithë ata që po punojnë në realizimin e përmajtjeve mësimore, si dhe Fakultetin e Edukimit që po e mbështetë fuqishëm këtë proces”.

Hoti paralajmëron se mund të ketë masa edhe më të ashpra në fund të javës

Opoja.net

111 persona të moshuar në Kosovë janë pa përkujdesje familjare

Opoja.net

Sa shtetas të Kosovës jetojnë në Gjermani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net