Opoja.net

Ministri Mustafa ka intensifikuar pagesat për fermerët përfitues nga viti 2019

Natyra
Ministri Mustafa ka intensifikuar pagesat për fermerët përfitues nga viti 2019

Marrë parasysh gjendjen emergjente në të cilën po kalojmë dhe pas miratimit të buxhetit në Kuvendin e Kosovës, Ministri Mustafa ka kërkuar intensifikimin e realizimit të pagesave për fermerët përfitues të granteve dhe subvencioneve nga viti 2019.

Saktësisht, gjatë kësaj jave janë realizuar pagesat për 33 fermerë përfitues të granteve në vlerë prej 642.909,89 euro dhe pagesat për 1.669 fermerë përfitues të subvencioneve në vlerë prej 1.812.977,06 euro. Pra, gjithsej janë realizuar pagesat për 1.702 fermerë në vlerë prej 2.455.886,95 euro.

Loading...

Mos i humb

Mbi 4.7 milionë euro të paguara për bujqit

Opoja.net

Ekipet e MBPZhR-së në terren për vlerësimin e dëmeve në bujqësi

Opoja.net

As në 2020-ën s’ka tatim për tokat që nuk punohen

Opoja.net

Ministri Mustafa takoi drejtorin e Shoqatës së Sigurimeve, Sami Mazrek

Opoja.net

Banka Botërore vazhdon mbështetjen e bujqësisë në Kosovë

Opoja.net

Ky është plani për zhvillimin e bujqësisë në qeverinë Kurti (Dokument)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net