Opoja.net

Ministrja e Financave tregon nëse i kanë votat për të kaluar Ligjin që mundëson tërheqjen e 10-përqindëshit

Kosova
Ministrja e Financave tregon nëse i kanë votat për të kaluar Ligjin që mundëson tërheqjen e 10-përqindëshit

Kuvendi i Kosovës ka dështuar gjashtë herë që të kalojë Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, i cili u mundëson qytetarëve tërheqjen e 10 përqindëshit nga Trusti.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se ata kanë mbledhur 61 vota për votimin e këtij projektligji.

“Janë 61 nënshkrime qe i ka mbledhur Grupi Parlamentar i LDK-së, pra ne 61 vota i kemi çdo herë në parlament”.

“Por, ka qenë mungesa e deputetëve për shkaqe të ndryshme një kohë e dini që kemi pasë disa deputet me COVID-19, mandej disa i kishim në udhëtime, ata të gjithë janë zotuar që të hënën do të jenë në Kuvend në ora 10:00 për të votuar ligjin për rimëkëmbje ekonomike”.

“Por, kjo nuk do të thotë që përfundon gjithçka, ligji të hënën kalon vetëm në lexim të parë. Më pas të gjithë deputetët e partive politike kanë mundësi të japin komente dhe sugjerime do të ketë edhe amandamente”, ka thënë Bajrami.

Spitali i Prizrenit prinë me numrin më të madh të pacientëve të hospitalizuar me Covid në Kosovë

Opoja.net

Banka Botërore ndan 10 milionë euro për të varfërit në Kosovë

Opoja.net

Kur mund të tërhiqen paratë? Flasin nga Trusti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net