Opoja.net

Minsitria e Arsimit dhe Shkencës njofton për akreditimin e institucioneve publike dhe private në Kosovë

Kosova
Minsitria e Arsimit dhe Shkencës njofton për akreditimin e institucioneve publike dhe private në Kosovë

Ministria e Arsimit dhe Shekncës njofton të gjithë studentët e ardhshëm, që dëshirojnë të regjistrohen në institucionet publike dhe private të arsimit të lartë, informatat zyrtare për institucionet dhe programet e studimit të akredituara mund t’i gjejnë në faqen zyrtare akreditimi-ks.org.

Kontrolloni gjithmonë Informatat zyrtare!

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Suksese! Opona.net

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net

Trusti tregon mënyrën dhe kushtet e aplikimit për 10 për qindëshin

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net