Opoja.net

Monedha 1-centëshe e cila vlen 2500 euro

Kuriozitete
Monedha 1-centëshe e cila vlen 2500 euro

Është thjesht një monedhë 1 centëshe, por vlen 2500 euro. Arsyeja është një gabim në prodhim.

Janë gjashtë monedha të tilla, të cilat janë prodhuar gabimisht jashtë parametrave në vitin 2002, në Itali.

Por pikërisht ky gabim ka tërhequr vëmendjen e koleksionuesve, të cilët kanë shprehur menjëherë interes për to.

14 vjet më pas, ato janë në ankand dhe shitja e tyre pritet të bëhet në 23 maj në një vlerë që nis nga 2500 euro.

© Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net

80% e makinave në të gjithë botën janë njëra nga këto katër ngjyra

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net