Opoja.net

Mund të fitoni nga këta telefona të vjetër nëse i keni ende në shtëpi

Mund të fitoni nga këta telefona të vjetër nëse i keni ende në shtëpi

Sipas studimeve, nëse keni disa nga modelet e vjetra të celularëve Nokia dhe Motorola atëherë mund të fitoni shumë para, transmeton shqiptarja. Faqja e internetit eBay ka vërejtur një rritje masive të çmimeve të pajisjeve teknologjike të viteve ‘80 dhe ‘90. Ja cilët janë dhjetë celularët dhe shifrat që ofrohen momentalisht për to: Mobira Senator -1,500 £ Motorola DynaTAC 8000X-250 £ Nokia 8800-300 £ Nokia 9000 Communicator-500 £ Motorola 3200-250 £ Motorola StarTAC 130-240 £ Nokia 8810-500 £ Nokia 8850-400 £ Nokia 7280-270 £ The post Mund të fitoni nga këta telefona të vjetër nëse i keni ende në shtëpi appeared first on Gazeta Express.,

Si ta përballosh tmerrin e të lënit “seen”

Opoja.net

Kush e sollën kompjuterin e parë në Bresanë ?

Opoja.net

Volkswagen ndryshon emrin e degës në SHBA

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net