Opoja.net

Ndërprerje urgjente të rrymës në Prizren dhe Dragash

Kosova
Ndërprerje urgjente të rrymës në Prizren dhe Dragash

KEDS-i ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje urgjente të furnizimit me energji elektrike në Prizren dhe Dragash, për shkak të evitimit të prishjes.

Në NS 110/35/10 kV Prizren 1 do ketë shkyçje urgjente të LP 35 kV Prizren-1—Zhur-Dragash prej orës 11:00 deri në orën 13:00. Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit të ndërprerësit të fuqisë 35kV, evitim i prishjes.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragashi me të gjitha fshatrat përreth, Dikanca, Brodi, Radeshi, Zhuri, Shkoza, Vërmica, Dobrushta, Planej, Gorozhubi, Poslishta, Kobaj, Vlashnje, Muradimi, Grazhdaniku, Hoqa e Qytetit, Bjellusha, Lubiqeva, Jeshkova, Leskovec dhe Levi.

Vazhdojnë gërmimet në varrezën masive të Kizhevakut

Opoja.net

Shpresa e bizneseve te Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Opoja.net

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net