Opoja.net

Në Dragash ekziston lopa me numrin 7 (Foto)

Kuriozitete Opoja

Pllavë, Derisa në Amerikë gjendet një viq me numerin 7, në Pllavë të Opojës gjendet lopa

Derisa në Pensilvani të SHBA ka lindur një viç me numrin 7 në kokë, në Kosovë ekziston një lopë me numrin 7, transmeton Telegrafi.
Lopa me numrin 7 në kokë është pronë e fermerit Masar Piraj në Dragash. /Opoja.Net/IMG_0175.JPG

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net