Opoja.net

Në spitalin e Prizrenit vetëm në raste urgjente kryhen operime

Kosova
Në spitalin e Prizrenit vetëm në raste urgjente kryhen operime

Të gjithë ata pacientë që do t’i drejtohet Spitalit të Prizrenit,do të kthehen mbrapsht.

Operacionet, të cilat nuk kanë urgjencë, janë reduktuar deri në fillim të shtatorit.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Udhëheqësit e Spitalit të Prizrenit, kanë thënë për KTV se kjo praktikë e ndërprerjes së operacioneve jo urgjente apo të ftohta, siç njihen, daton qysh nga paslufta.

Përveç kësaj, pushimet verore dhe angazhimi më i madh i stafit në rastet emergjente ka shtyrë edhe spitalin e Prizrenit ta reduktojë punën e kirurgjisë.

Rrëfimi i ish ushtares së UÇK-së nga Lezi i Prizrenit, Gjylsere Berisha

Opoja.net

Ministria e Financave ekzekuton pagesa masive për rimëkëmbjen ekonomike

Kushtrim Guraj

Shteti furnizohet me material për letërnjoftim e pasaporta

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net