Opoja.net

Në UPZ fiton Alternativa Studentore

Kosova
Në UPZ fiton Alternativa Studentore

Komisioni Zgjedhor për Zgjedhjet Studentore në Universitetin “Ukshin Hoti”, në Prizren, ka njoftuar se në bazë të rezultateve preliminare, është Alternativa Studentore, ajo që ka fituar më së shumti besimin e studentëve me 76% për Parlament Studentor, dhe 74% për Këshilla të Fakulteteve, transmeton Opoja.net.

Pas Alternativës Studentore vjen Unioni Studentor “Ukshin Hoti”, me 14% për Parlament Studentor, dhe 14%për Këshilla të Fakulteteve. Kurse, Unioni i Studentëve Shqiptar, 9% për Parlament Studentor, dhe 9% për Këshilla të Fakulteteve në Universitetin “Ukshin Hoti”, në Prizren.

QKUK e konfirmon vdekjen e 29 vjeçares shtatzëne nga koronavirusi, ishte nga komuna e Prizrenit

Opoja.net

Në dy ditët e ardhshme temperaturat deri në -5 gradë

Opoja.net

Ja kur pritet të bie borë në Kosovë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net