Opoja.net

Në UPZ u mbajt trajnim për përdorimin e burimeve elektronike të EBSCO-së

Kultura
Në UPZ u mbajt trajnim për përdorimin e burimeve elektronike të EBSCO-së

Asociacioni i Bibliotekave Elektronike të Kosovës në bashkëpunim me EBSCO të mërkurën ka mbajtur një trajnim në Universitetin “Ukshin Hoti” për përdorimin e burimeve elektronike të EBSCO-së. dhe qasje në baze të dhënave për kërkime në burimet elektronike.

Në trajnim kanë marr pjesë qindra studentë dhe mësimdhënës të UPZ-së.

Arsyeja e trajnimit ishte që të ndihmojë studentët dhe studiuesit tjerë ne kërkimet shkencore dhe përdorimin e materialeve shkencore elektronike. Në këtë burim të materialeve shkencore elektronike mund të qaseni edhe përmes webfaqes zyrtare të UPZ-së./PrizrenPress.com/

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net

Flet kompozitori i këngës “Marshi i UÇK-së”: Kam marrë miliona euro për këtë këngë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net