Opoja.net

Nesër hapet Ekspozitë e Muzeut “Ymer Prizreni” në Zgatar, Opojë

Kultura Opoja

Ekspozitë e mjeteve dhe artikujve të vjetër artizanale do të shfaqet në oborrin e Irfan Sallahut nga fshati Zgatar, Opojë dhe ate nga data 14 gusht 2014. Kështu për një javë rresht nga mëngjesi i së ejtes. Irfan Sallahu person i cili me një përkushtim të madh dhe angazhime të shumta, mblodhi gjithë këto punime artizanale me shumë vlerë. I tërë koleksioni është mbledhur dhe ruajtur me një përkujdesje të madhe dhe me një fanatizëm të pashoq. Ekspozita është e hapur në oborrin e Irfan Sallahut dhe ate rruges për fshatin Bresanë. Ekspozita është e hapur çdo ditë nga ora 9.00 e deri në ora 18.00. Mire se vini.

© Opoja.Net

 

Komuna e Dragashit njofton: E hëna është ditë pune, na duhet unitet në këto ditë të vështira

Fari Kolloni

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja.net

Mevludin Krasniqi: Llapi nuk duron ‘bisht sakice’

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net