Opoja.net

Netflix lanson Fast.com, faqen për matjen e shpejtësisë së internetit

Teknologji
Netflix lanson Fast.com, faqen për matjen e shpejtësisë së internetit

Netflix dëshiron të na mundësojë ta dijmë se çfarë shpejtësie të internetit kemi, dhe për ka lansuar faqen e re – Fast.com që përcjell në kohë reale shpejtësinë e lidhjes së internetit tuaj me uebfaqe.

Shërbimi është projektuar për t’i dhënë përdoruesve një “pasqyrë dhe kontroll mbi shërbimin e tyre të internetit.”

Ende nuk dihet nëse Netflix do të mundësojë një softuer i cili do të mund të shkarkohet, por faqja e internetit tani është live dhe funksionon shumë mirë.

Faqja punon në nivel global, edhe në desktop por edhe mobil, në çdo moment.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net