Opoja.net

Nexhat Ibrahimi: Urime Bajrami i Ramazanit

Kosova Opoja
Nexhat Ibrahimi: Urime Bajrami i Ramazanit

Nexhat Ibrahimi ka uruar të gjithë besimtarët mysliman me rastin e festës së Bajramit të Madh.

© Opoja.net

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Asamblistë dhe biznesi i babait të kryetarit të Prizrenit përfitojnë nga komuna, kjo mund të përbëjë shkelje

Opoja.net

Prizreni dhe 5 komuna tjera pajisen me aparatin RT-PCR

Opoja.net

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net