Opoja.net

Nga 25 nëntori fillon furnizimi me targa

Kosova
Nga 25 nëntori fillon furnizimi me targa

Ministria e Punëve të Brendshme e Kosovës njofton të gjithë qytetarët e vendit, se është shpallur kompania fituese për furnizim me targa.

“Pas përfundimit të gjitha procedurave që kërkohen, pas nënshkrimit të kontratës që do të bëhet me datë: 19.11.2019, qytetarët nga data 25 nëntor, mund të drejtohen te Qendrat për Regjistrim të Automjeteve tek të gjitha komunat e Kosovës, që të pajisen me targa”, thuhet në njoftim.

MPB njëherësh kërkon falje nga të gjithë qytetarët që gjatë kësaj periudhe kohore nuk kanë mund t’i furnizojnë me targa.

Loading...

Mos i humb

Për nëntë muaj 34 të mitura u bënë nëna në Kosovë

Opoja.net

A do të kolapsojë shëndetësia kosovare nëse pezullohet Ligji i Pagave?

Opoja.net

Lajmet e rreme, një dukuri pa zgjidhje edhe në Kosovë

Opoja.net

Instituti i Shëndetësisë: Në Kosovë s’ka epidemi të fruthit, janë vaksinuar mbi 95% e fëmijëve

Opoja.net

Tetovari ia dhuron si donacion veturën Halil Kastratit, ta kompenzoj me ndonjë banesë dhe të strehoj një familje

Opoja.net

A do të dalin pagat me rritje?! Kjo është përgjigja nga Ministria e Financave

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net