Opoja.net

Një mjet i vogël satelitor ju lejon të dërgoni mesazhe, pa rrjet celular apo të internetit

Teknologji
Një mjet i vogël satelitor ju lejon të dërgoni mesazhe, pa rrjet celular apo të internetit

Fuqia e rrjetit celular nuk duhet të jetë domosdoshmërisht e mirë në çdo vend që vizitoni.

Ju mund të jeni duke shkuar për një ecje në mal ose thjesht duke eksploruar natyrën në biçikletën tuaj.

Pavarësisht se ku shkoni, rrjeti celular dhe lidhja në Internet mund të preken në një moment.

Në raste të tilla, duhet të keni një mundësi që të jeni në gjendje të dërgoni mesazhe me tekst, të paktën.

SatPaq është një mjet satelitor i vogël që ju lejon të bëni saktësisht atë, pa pasur sinjal celular ose lidhje interneti.

Thjesht duhet të keni të instaluar aplikacionin e tyre në telefonin tuaj Android ose iOS ndërsa bashkoni pjatën e pajisjes me telefonin.

Sidoqoftë, vlen të përmendet se marrësi nuk do ta marrë tekstin nga numri juaj.

Në vend të kësaj, do të përdorë numrin e SatPaq për të dërguar mesazhin tuaj së bashku me nënshkrimin tuaj.
Pajisja lidhet pa tel, me telefonin tuaj përmes Bluetooth.

Do t’ju kushtojë 250 dollarë dhe do t’ju ofrojë një rezervë baterie prej 4 muajsh. /Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Edhe “Facebook” fsheh numrin e pëlqimeve në postime

Opoja.net

Instagram do t’ju kërkojë moshën, nëse gënjeni…!

Opoja.net

Rekord teknologjik, Wi-Fi në 700 kilometra distancë

Opoja.net

Google Maps me mundësinë që të orientojë përdoruesit për të mos hyrë në errësirë

Opoja.net

Instagrami do t’ju ndalojë përdorimin personave të rinj në moshë

Opoja.net

Opsioni i Facebookut për raportimin e fatkeqësive natyrore zgjerohet edhe në WhatsApp

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net