Opoja.net

Një tjetër episod i serialit “Kafeneja jonë”, skena që ju argëtojnë dhe jua shtojnë disponimin (Video)

Kultura
Një tjetër episod i serialit “Kafeneja jonë”, skena që ju argëtojnë dhe jua shtojnë disponimin (Video)

Është publikuar edhe episodi i nëntë i serialit “Kafeneja jonë” në platformën Gjirafa.com.

Një tjetër episod përplot skena të humorit ofrojnë yjet e kësaj komedie televizive.

Platforma Gjirafa.com vazhdon me publikimin episodeve të reja, të cilat padyshim se priten me kërshëri nga shikuesit e shumtë të “Kafeneja jonë”.

Në videon e mëposhtme mund të argëtoheni me skenat e reja të serisë komike.

Videot zyrtare: http://kafeneja.gjirafa.com/KafenejaJone

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net

‘A e n’kryot a?’, ‘Lum ajo nonë gji t’ka bo’: Urimet popullore në të folmen e Opojës

Opoja.net

Flet kompozitori i këngës “Marshi i UÇK-së”: Kam marrë miliona euro për këtë këngë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net