Nxënësja rezultoi pozitive me koronavirus, në këtë shkollë mësimi zgjati 30 minuta

Rajoni
Nxënësja rezultoi pozitive me koronavirus, në këtë shkollë mësimi zgjati 30 minuta

Mësimi zgjati 30 minuta në këtë shkollë, nxënësja rezultoi pozitive me Covid-19.

Gjysmë ore. Kaq zgjati rinisja e vitit shkollor zgjati në klasën e një shkolle fillore në Fosdinovo, në provincën e Massa të Italisë.

Një vajzë e vogël mori përgjigjen e testit për Covid-19 ku kishte rezultuar pozitive.

Kjo bërë që vetëm gjysme orë pas rifillimit të mësimit, të 18 nxënësit që ishin në klasë të dilnin dhe të karantinoheshin.

Sot vajza nuk ishte në klasë, por javën e kaluar kishte ndjekur kurse parashkollore me disa nxënës të tjerë.

Presidenti Trump thotë se e ka mundur koronavirusin

Opoja.net

Gratë hezitojnë të kontrollohen për kancer të gjirit në pandemi

Opoja.net

Mohimi i pronësisë, hebrenjtë kërkojnë rikthimin e tyre

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net