Opoja.net

Nxirrni fëmijët në natyrë

Shëndeti
Nxirrni fëmijët në natyrë

Puna në kopsht bashkë me fëmijët njëkohësisht ka rolin e lojës dhe mësimit. Fëmijët kuptojnë se nga vjen ushqimi, si duhet të kujdesen për të dhe kanë dëshirë të madhe të hanë diçka të cilën e kanë rritur vetë.

Hulumtimet tregojnë se puna e fëmijëve në kopsht, përmirëson disa karakteristika të tyre në shkollë:

• Qëndrimin ndaj ambientit: 94% 
• Vetëbesimin: 90% 
• Aftësitë shoqërore: 90% 
• Punën e përbashkët: 84% 
• Prirjen për punë vullnetare: 78% 
• Aftësitë për të udhëhequr të tjerët: 81% 
• Qëndrimin ndaj ushqimit: 69% 
• Aftësitë lëvizëse: 63%.

Si ndikon kafeja turke tek personat që vuajnë nga kolesteroli i lartë

Opoja.net

Një mollë në mëngjes, 5 përfitime shëndetësore në trupin tuaj

Opoja.net

Qytetarët mund ta marrin rezultatin për COVID-19 brenda 15 minutave me testin rapid të antigjenit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net