Opoja.net

Opoja, thesar me vlera të shumta kulturore (Video)

Kultura Opoja
Opoja, thesar me vlera të shumta kulturore (Video)

Gazetarja Shpresa Sekiraqa, sjelle storien rreth diversitetit kulturor dhe trashëgimisë në trevën e Opojës. Mulliri dhe valavica por edhe objekti fetar namazxhahu janë thesar të vërtetë të kësaj ane.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Shaban Shabani: Dhuna në familje rrezikon paqen

Fari Kolloni

Covid-19 në Dragash, sot dy të infektuar

Fari Kolloni

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net