Opojës i shtohet edhe një doktor i shkencave historike

Kosova
Opojës i shtohet edhe një doktor i shkencave historike

Trevës së Opojës dhe Komunës së Dragashit i shtohet edhe një doktor i shkencave historike.

Muharrem Qafleshi sot me 11 qershor ka mbrojtur temën e doktoratës.

Muharrem Qafleshi ka lindur dhe jeton në fshatin Bellobrad, shkruan Opoja Sot.

Ai ka ushtruar funksione politike në kuadër të LDK-së dhe ka qenë Drejtor i Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Komunën e Dragashit për 7 vite.

Ka punuar si korrespodent nga Dragashi për të përditshmen “Bota sot”.

Ndërsa nga masa më së shumti njihet për punën në arsim, ku nga viti 1994 jep lëndën e Historisë në Gjimnazin “Ruzhdi Berisha”. /Opoja Sot

Prokuroria nis hetimet për tre drejtorë të Komunës së Prizrenit

Opoja.net

Sot mbahet ankandi i letrave me vlerë

Kushtrim Guraj

Eliot Engel më 28 tetor do jetë pjesë e një tryeze të rrumbullakët për Kosovën

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net