Opoja.net

Orë Letrare kushtuar veprimtarisë letare të Faik Beqajt

Kultura Opoja
Orë Letrare kushtuar veprimtarisë letare të Faik Beqajt

Organizuar nga Shoqata Kulturore Ymer Prizreni dhe revista Metafora, në Bresanë më 12 maj 2016, u mbajtë ore letrare kushtuar veprimtarisë letare të Faik Beqajt.

Me rastin e takimit letrar në Bresanë të Opojës, organizuar nga drejtuesi i shoqatès “Ymer Prizreni”, veprimtari Bedri Halimi dhe nga përfaqësuesi i shtëpisë botuese “Metafora”, udhëhequr nga poeti, shkrimtari dhe nga veprimtari i çështjes kombëtare, Gëzim Ajgeraj.

ore letrare 2

Me këtë rast u lexuan kumtesa për poetin e profesorin, tashmë i ndjerë, Faik Beqaj. Ndërkaq, poezi kushtuar poetit, Faik Beqaj, lexuan poetët: Ibrahim Skenderi, Bedri Halimi, Gezim Ajgeraj, Berat Batiu, Mirvete Kabashi Leku, Xhyhere Vezaj Maçkaj, Qazim Thaçi, Ilam Berisha, Ismet Lecaj, Vëllezërit e Faikut, Behlul Beqaj e Gazmend Beqaj, dhe nxënësit e fshatit Bresanë.

© Opoja.net

Laurat Krasniqi: LDK-në nuk e kam përfshirë në skandalin e punësimeve, sqaroni problemet me partnerët e koalicionit

Fari Kolloni

Selim Kryeziu: pretendimet për punësime partiake, shpifje të ulta

Fari Kolloni

Prizren, ekspozitë dyersh dhe dritaresh që çojnë drejt historisë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net