Opoja.net

Për t’i mbrojtur sytë, Google po sjell “dark mode”

Për t’i mbrojtur sytë, Google po sjell “dark mode”

Google duket se është duke e lansuar një version të errët për motorin e kërkimit, por vetëm disa njerëz e kanë për momentin.

Nëse ky lansim është bërë edhe për sistemin tuaj dhe tashmë sistemin e keni të vendosur në “dark mode”, atëherë edhe prapavija e faqeve në Google do të transformohet në ngjyrë të errët.

Ja një shembull se si duket versioni i ri:

Shumë njerëz thanë se Google iu ndryshua automatikisht në “dark mode”, transmeton Lajmi.net. Por, duket se këtë version të ri nuk e kanë të gjithë.

Bie nga sistemi Messengeri i Facebookut

Opoja.net

Ju që bëni shumë screenshot në iPhone, a e keni ditur këtë?

Opoja.net

Bie nga sistemi Viberi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net