Opoja.net

Pistoletat më të shtrenjta në botë

Kuriozitete
Pistoletat më të shtrenjta në botë

Cabot Guns ka prodhuar dy pistoleta Colt 1911, model i përdorur nga ushtria amerikane në vitet 1911-1968, që kushtojnë 4.5 milionë dollarë.

Pistoletat unike janë bërë me një copëz nga meteoriti “Gibeon”, i cili ka rënë në tokë 4.5 miliardë vite më parë, dhe që është zbuluar në vitin 1830, në Namibia.

Pistoletat e quajtura “Big Bang” janë ndërtuar duke përdurur rreze X, prerje me rreze elektronike, dhe çmimi 4.5 milionë dollarë i bën më të shtrenjtat në histori.

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Opoja.net

Vetëm 4% e njerëzve në botë arrijnë ta lexojnë ndonjë fjalë në foto, ju çfarë shihni?

Opoja.net

Belgjikë, shitet pëllumbi më i shtrenjtë për 1,6 milion euro

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net