Opoja.net

Planifikohen masa të reja për parandalimin e koronavirusit në Itali

Rajoni
Planifikohen masa të reja për parandalimin e koronavirusit në Itali

Italia planifikon masa të reja për parandalimin e Covid-19.

Sipas mediave italiane ky vendim ka ardhur pas shtimit të rasteve së të infektuarve dhe janë të nevojshme për të mbajtur pandeminë nën kontroll, por pa kthyer bllokimin e plotë.

“Elementët e planit të ri do të bëjnë të paligjshme grupimet jashtë lokaleve dhe restoranteve, si edhe do të aplikojnë kufizime të reja dhe numër më të ulët për pjesëmarrjen në tubime private”- sipas raporteve.

Ligji i ri do të ndalojë qëndrimet përpara bareve dhe restoranteve.

Do të jetë e ligjshme që personat të qëndrojmë jashtë një restoranti, nëse ulen në një tryezë me largësi të mjaftueshme nga klientët e tjerë.

Kabineti është ende duke debatuar propozimin, por rregullat e reja pritet të paraqiten deri të enjten.

Ky pritet të jetë kabineti i Joe Biden

Opoja.net

Sot një vjet bota ndryshoi, si u paraqit rasti i parë me Covid-19

Opoja.net

Tragjedia në Zvicër: Vdes 15 vjeçari kosovar, pasi u godit nga treni

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net