Opoja.net

Poezi: PO RRITESH SOT – Ibrahim Skenderi

Kultura Opoja

PO RRITESH SOT (Ymer Prizrenit)

Historinë e bënin herë kurm
Herë torzo
Kafka ruajti pabesinë
Me besë prej burri
Drejtësinë e dizajnonin
Satrapët
Trojet kreacion stilistësh
U bënë

E ty burrë
Për një shekull të dogji malli
Me Ulqin
Për Prizrenin
Për Besën e lidhur shqiptare
Për Zgatarin e rrënjës

Vetëm kur rrashta rebeloi
Lakuriqoi alibinë

Dhe ardhmëria u sfi dua

Ti lëshove shtat në Prizren

Po rritesh edhe në Zgatar sot!

Shkroi Ibrahim Skenderi për Opoja.Net

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash zgjat edhe për pesë ditë konkursin për bursa

Fari Kolloni

Laurat Krasniqi: LDK-në nuk e kam përfshirë në skandalin e punësimeve, sqaroni problemet me partnerët e koalicionit

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net