Policia dhe Forenzika marrin pajisje të reja

Kosova

UNDP dhe Ambasada e Gjermanisë sot do t’i dorëzojnë Policisë së Kosovës dhe Agjencisë së Forenzikës, pajisje për kontrollin e armëve të vogla dhe të lehta.

Gjatë kësaj ngjarjeje, Programi i Sigurisë në Kosovë (KSSP) i UNDP-së do të dorëzojë pajisje që do të përmirësojnë punën e Agjencisë së Forenzikës dhe Policisë së Kosovës.

Ndihma gjithashtu përfshin trajnimin e personelit përkatës për përdorimin e duhur të pajisjeve të dhuruara.

Pjesëmarrës në këtë ngjarje do të jenë edhe ambasadori i Gjermanisë, Christian Heldt, zëvendëspërfaqësuesja e përhershme e UNDP-së, Alessandra Roccasalvo dhe zyrtarë të Policisë dhe Forenzikës.

Zemaj: Po shqyrtohet mbyllja e kufijve dhe kufizim i lëvizjes në zonat më të prekura me COVID-19

Opoja.net

Pandemia dëmtoi rëndë edhe Byronë Kosovare të Sigurimit

Kushtrim Guraj

Rritja e rasteve me COVID 19, mësimi në Kosovë po vazhdon në dy variante

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net