Opoja.net

Policia e Kosovës aplikon një metodë të re për shqiptimin e gjobave në trafik

Kosova

Po vazhdon aksioni i Policisë së Kosovës, i cili ka filluar me 10 qershor, për pastrimin e trotuareve nga parkimet ilegale. Deri më tani janë shqiptuar mbi 2,000 gjoba dhe janë tërhequr rreth 100 automjete me “merimangë’’.

Aksioni për gjobitjen dhe konfiskimin e veturave nga parkimet ilegale, që ka filluar më 10 qershor po vazhdon akoma.

Deri më tani janë shqiptuar mbi 2,000 gjoba.

Komandanti i Trafikut Rajonal të Prishtinës, major Milaim Fejzullahu, tha se gjobat po lëshohen vetëm me numrin e regjistrimit të automjeteve.

“Në këtë plan jemi duke vazhduar pas është vërejtur një sukses jashtëzakonisht i mirë për lirimin e trotuareve duke lëshuar gjoba vetëm me numër të regjistrimit. Në momentin që automjeti është pengesë për trafikun, policët lëshojnë tiketën vetëm në bazë të numrit të regjistrimit ndërsa të dhënat tjera për automjetin i marrim në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve”, tha për RTV Dukagjinin, Milaim Fejzullahu.

Fejzullahu tha se përveç gjobitjeve, automjetet edhe janë terhequr me ‘’merimangë’’.

“Në të njëjtën kohë për lirimin e trotuareve, janë tërhequr mbi 100 automjete të braktisura për shkak se në kryeqytet ka shumë automjete të braktisura dhe që lihen vend e pavend”, tha më tej Milaim Fejzullahu.

Ky aksion për gjobitjen dhe konfisikim e automjeteve do te vazhdojë deri në shtator./RTV Dukagjini/Telegrafi

Mos i humb

Kosova dhe Maqedonia e Veriut nënshkruajnë protokoll për themelimin e Task-Forcës kundër kërcënimeve të sigurisë

Opoja.net

Kurti për The Guardian: BE-ja është krijuar si kundërpërgjigje ndaj fashizmit, po ikë e frikësuar përballë populistëve dhe fashizmit

Opoja.net

Mësimet e Kosovës nga lodhja e BE-së me Ballkanin Perëndimor

Opoja.net

Mbi dy mijë zyrtarë policorë u larguan nga Policia e Kosovës, që nga themelimi i saj

Opoja.net

Në Kosovë ndodhin rreth 80 martesa të miturve në vit

Opoja.net

Forca e Sigurisë e Kosovës zë vendin e dytë në garën ndërkombëtare “Cambrian Patrol 19”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net